Εταιρικό Προφίλ

Η Kinetix Tele.com είναι τηλεπικοινωνιακός φορέας νέας γενιάς. Η ονομασία Kinetix Tele . com Hellas Ε.Π.Ε. είναι ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας "Β.Δ.. Χατζησταύρου & Σία Ε.Π.Ε" . Βασισμένη αποκλειστικά, σε ιδιωτικά, Ελληνικά κεφάλαια, η Kinetix Tele.com Hellas δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2001 σαν ατομική επιχείρηση με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η ανάπτυξή της οφείλεται μόνο στις δικές τις δυνάμεις και στις επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές της, χωρίς ανάγκη εξωτερικής χρηματοδότησης από άλλους φορείς. Αυτό το γεγονός, την καθιστά απολύτως βιώσιμη αλλά και ικανή να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Σα στόχο έχει την ανάπτυξη και υλοποίηση νέων και οικονομικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών καθώς και προϊόντων υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας τις νεότερες τεχνολογίες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής.

Το πρώτο προϊόν που διέθεσε η Kinetix Tele.com Hellas ήταν η κάρτα προπληρωμένου χρόνου ομιλίας το Μάρτιο του 2002. Βασισμένη αποκλειστικά σε δική της υποδομή για το εσωτερικό αλλά και σε διμερείς συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς τηλεπικοινωνιακούς φορείς, η Kinetix Tele.com Hellas υλοποίησε ένα δημοφιλές προϊόν με ανταγωνιστικές τιμές και άριστη ποιότητα, το οποίο συνεχίζει να το διαθέτει στην αγορά ανελλιπώς.

Το επόμενο βήμα ήταν η προσφορά υπηρεσιών τερματισμού κλήσεων σε εταιρικούς πελάτες όπως ξενοδοχεία, εμπορικές εταιρίες, τηλεφωνεία (call - shops) κλπ, δραστηριότητα η οποία φυσικά συνεχίζεται αδιάκοπα και με ολοένα ευνοϊκότερους όρους για τους πελάτες της Kinetix Tele.com .

Παράλληλα με τα παραπάνω, η Kinetix Tele.com Hellas διαθέτει υπηρεσίες dial - up , ADSL και μισθωμένων γραμμών προς τους πελάτες της, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων δικτύωσης.

Τον Αύγουστο του 2003 η Kinetix Tele.com Hellas άλλαξε μορφή και μετατράπηκε σε Ε.Π.Ε.

Αυτή τη στιγμή η Kinetix Tele.com Hellas μελετά τη δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης του δικτύου της στον τομέα των φωνητικών υπηρεσιών και ιδιαίτερα του ADSL , τόσο από τεχνολογική άποψη όσο και από γεωγραφική κάλυψη, ιδιαίτερα στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Φιλοδοξία της Kinetix Tele . com Hellas είναι να αποτελέσει την εταιρία τηλεπικοινωνιών που θα επέλεγε κάθε Ελληνική οικογένεια αλλά και κάθε Ελληνική επιχείρηση για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών της αναγκών.

Διατηρώντας ανθρώπινο πρόσωπο αλλά και χρησιμοποιώντας τις νεότερες τεχνολογίες, η Kinetix Tele.com Hellas έχει τη λύση για όλους.

Η Kinetix Tele.com Hellas Ε.Π.Ε. διαθέτει Γενική Άδεια από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (http://www.eett.gr) με αριθμό 02-012 .

Ισολογισμός έτους 2013

Ισολογισμός έτους 2014

Top