Οικιακή Τηλεφωνία

Η Kinetix Tele.com πιστή στην παράδοσή της για προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέρει νέες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας για το σπίτι σε πακέτα προσφορών.

Με την Kinetix Tele.com, δεν χάνετε τον χρόνο ομιλίας του πακέτου που δεν χρησιμοποιείτε. Ο υπολειπόμενος χρόνος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε εσείς θέλετε.

Η σύνδεση με την Kinetix Tele.com γίνεται με απλή εγγραφή στην υπηρεσία μας και χωρίς καμία αλλαγή στον υπάρχοντα τηλεφωνικό εξοπλισμό. Με απλή επιλογή προθέματος φορέα ο πελάτης μας έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί όχι μόνο την Kinetix Tele.com αλλά ταυτόχρονα και οποιονδήποτε άλλο πάροχο της αρεσκείας του χωρίς δεσμεύσεις.

Η Kinetix Tele.com δίνοντας μεγάλη σημασία στην ποιότητα συνομιλίας φροντίζει ώστε να παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών με τη συνεχή παρακολούθηση του δικτύου της.

Η παρακολούθηση του λογαριασμού από τον πελάτη γίνεται και από το δικτυακό τόπο της Kinetix Tele.com ώστε ο χρήστης να έχει την πλήρη εικόνα της τηλεφωνικής του κίνησης, να μπορεί να κατεβάσει αντίγραφα των αναλυτικών λογαριασμών του και να επικοινωνήσει με την εταιρία μας για οποιοδήποτε θέμα μέσω τηλεφώνου, email ή ακόμη και chat.

Πακέτα προσφορών

Top